fredag 12. august 2011

Vasking av planter på terrassen og blomstring i vinduskarmenKala og Mont bresia har blitt dusjet for å utrydde spinnmidden. Jeg har nærmest vaska Mont bresia-bladene. Den ser litt pjusk ut. De verst angrepne bladene må jeg nok fjerne.
Oversiktsbilde i finvær.
Her er pelargonia og dichondra. Nå har de vokst mer. Jeg syns de er pene sammen.
I vinduskarmen har jeg fortsatt glede av begge orkideene mine: Phalaenopsis og Oncidium. I tillegg blomstrer en porselensplante.


                                          

4 kommentarer:

 1. Håper du har klart å utrydde spinnmidden nå, irriterende når plantene blir angrepet.
  Flott samplanting!!!
  Ønsker deg en fin uke - klem fra Hagealven

  SvarSlett
 2. For en flott jobb du har gjort, håper du nå har blitt kvitt spinnmidden :)
  Det ser frodig og fint ut på balkongen din, og orkideene er kjempefine.

  Ha en fin ny uke :)

  SvarSlett
 3. Hei! Så flink du er som vasker plantene! Jeg burde sikkert gjort det jheg også, særlig noen få med store blader, men har mistet litt piffen nå. Ute regnrer det og på balkongen ble det mest grønt og lite blomster. Setter du ikke orkideene ut om sommeren? Har lest at kjøligere sensommernetter trigger mer blomstring, men det er jo så mange sorter som sikkert har skal behandles ulikt.

  SvarSlett
 4. Jeg har hatt orkideene mine ute tidligere somre og det har de likt. Jeg har ikke turt i år siden det ikke har vært så mye stabil varme. Kanskje det har vært litt overdreven redsel... Dessuten har det noen ganger vært temmelig mye vind her. Neste sommer skal vi ha fint vær, rolige vindforhold og masse blomster!

  SvarSlett