fredag 21. juni 2013

Kjøkkenhagerapport

Her er 6 prydgresskar jeg har planta ut, i tillegg til 4 romanesco (under fiberduk)
og 2 squash:


Her kommer "Walking stick" - kål. Det er vel bare de kraftigste som vil bli noe høyde på. Jeg er spent på hvor høye jeg får dem når jeg starter såpass seint.Det blir Wigwam i år også med tre bondebønner. Håper det blir mer vellykka enn i fjor!
Her er link til fjorårets: Wigwam 2012


Potetene i den klumpete jorda vokser bra.
Potetene i latmannsåkeren kommer også:
Jeg har sett hvorfor en skal passe godt på å få dekket potetene! I latmannsåkeren har noen dyr gravd opp noen av potetene og spist på dem.


Til slutt oppfølgingsbilde av syrinstiklingene mine: Det ble mislykka! Alle er døde... Her er innlegget om starten: Syrinstiklinger

5 kommentarer:

 1. Se her blir det masse godt og putte i munnen, det er så artig med egne grønnsaker som er sprøytefrie og mine blir ofte litt rare men gode he he.
  God sommer helg fra Marit.

  SvarSlett
 2. Det blir nok mange flotte grønnsaker hos deg i sommer. Jeg har et spørsmål til deg angående poteter. Jeg dyrker poteter for første gang i sommer i pallekarm. Nå ser mine omtrent ut som dine. Skal de dekkes helt av jord for hver gang de kommer opp av jorda?
  Syrinstiklinger har jeg aldri prøvd meg på. Jeg har bare gravd opp rotstiklinger, og de klarer seg alltid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, i fjor hyppa jeg to ganger - så jeg har pleid å vente til det er litt stilker. Jeg hypper jorda opp sånn at den grønne dusken stikker over. På denne bloggposten er det et bilde: http://gentiananivalis.blogspot.no/2012/06/gummiplanteavlegger-potethypping-og.html
   Når jeg har dyrka i potte, har jeg fylt på med jord langs stilkene, men latt toppen være i det fri.

   Slett
 3. Spännande att läsa om din köksträdgård. Lägga uppå var smart :)

  SvarSlett