onsdag 8. juni 2011

Jordbærkart på terrassen

I år blir det mye jordbær, ser det ut til. Her er det største jeg fant av kartene. Jordbæra har fått litt kunstgjødsel siden de vokser i et terrassetrau som jeg ikke skifter jord i. De fikk kunstgjødsel etter at de hadde begynt å blomstre. Hvis en gjødsler før blomstring, har jeg hørt at en kan risikere å få masse blad og dårlig med blomstring.

Her er tomatene mine: To pottetomater som blomstrer.

4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Jeg fulgte linken i ikonet ditt fra bloggen min. Så fint å finne bloggen din også!

  Ser du snart kan høste jordbær :) Og så fine og kraftige tomatplanter.
  Jeg har også sådd pottetomater i år, men plantene er litt spinkle. Tror de har fått for lite lys, men håper de kommer seg etterhvert.

  Masse lykke til med avlingen!

  SvarSlett
 2. Mums, lite sol på det bäret där och det är redo att stoppas i munnen. Hos mig har de precis bärjat blomma så det tar nog lång tid innan annat än köpta bär får avsmakas :)

  SvarSlett
 3. Så fine blomster du har! jeg havnet her via, via og ble veldig sjarmert av navnet ditt! I ungdommen het speiderpatruljen min Snøsøte, og det å plutselig se navnet som et bloggnavn var veldig hyggelig, og lett nostalgisk!

  SvarSlett
 4. Nå har jeg ruslet litt i bloggen din, og må si det er mye spennende du har hos deg. Deilig med egne tomater, og jovisst var det et stort jordbærkart. :)

  SvarSlett