tirsdag 22. november 2011

Mørk november på terrassen


Nå er det mørkt når en går på jobb og kommer hjem. Sånn ser novemberterrassen ut i blitzlys... Det er jordbærplanter som dominerer i den store kassa. Graset mitt er ennå pent i trekassa på det nederste bildet. De nokså-varmekjære plantene er fortsatt under fiberduken ute.
Tobakksplanta i potta til kaprifolen har ikke frosset ennå, men den vokser ikke fort! Det blir neppe blomster på den før frosten tar den.
Inne mister julestjerna masse blader og bjørkefikenen en del blader. Det gjør de hver høst når jeg tar dem inn fra uteluft til tørr og varm stueluft. De tar seg heldigvis opp når de kommer ut igjen til våren.

3 kommentarer:

 1. Fremdeles veldig mildt hos oss også. Jeg ble nesten litt overrumplet av at det ble så tidlig mørkt om kvelden, etter at vi gikk over til vintertid.
  Masse jordbærplanter, du kan glede deg til selvhøstede bær neste sommer. Bjørkefikenen og julestjernen din er imponerende store. De trenger vel litt tid til å omstille seg til innelivet.

  SvarSlett
 2. Ja her i nord er det mørk også, viss vi har en regn dag, så e det ikke lyst i det hele tatt nu, skjømt ute, før det blir helt mørkt.
  Takk for koselige ord hos mæ :)

  Ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 3. Hei igjen, og så hyggelig med besøk på den nye bloggen min :)
  Ja, november er mørk, og enda mørkere skal det bli over de neste ukene... Hadde vært godt med litt snø som lyste opp litt :) Det kommer nok snart, men foreløpig har vi bare regn.

  Så mange jordbærplanter du har. Og det var en staselig bjørkefiken :)

  Fortsatt god onsdagskveld!

  SvarSlett