torsdag 1. desember 2011

Desember på terrassen, fortsatt mildt vær!

Fiberduken hadde delvis blåst av plantene i mine i natt. Det var mildt, nesten 10 grader, så jeg lot plantene stå ute uten fiberduk i dag. De fikk vann for første gang siden jeg satte dem under fiberduk i slutten av oktober. De har ikke vært tørre. Det har jo vært nokså kjølig og litt fuktig vær.
Etter å ha kommet hjem fra jobben, har jeg klippet noen av dem ned. Mont bresia, som står foran på benken til venstre, og kalaen, som står foran til venstre på bordet, ble klippet godt ned. Nå er alle plantene pakket i to lag fiberduk igjen. De skal stå ute til temperaturen er vedvarende under 0 grader.
Alt "hageavfall" fra balkong- og inneplanter går i denne "ruskekassa" mi. Den må tømmes av og til. Det har jeg gjort i dag. Vi har en felles komposthaug i nabolaget.

Fortsatt lever tobakksplanten. Jeg syns jeg ser en knopp i toppen. Tenk om den blomstrer i desember!

3 kommentarer:

 1. Can't believe how good they look with it being that cold. Mine would be ice cubes by now.
  Cher Sunray Gardens

  SvarSlett
 2. Det har vært den varmeste november siden målingene startet i 1900, helt utrolig. Du skal se tobakksplanten din blomstrer til jul.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Ja, tenk om tobakksplanten blomstrer til jul, det hadde vært artig :)
  Plantene på terrassen din ser fortsatt fine ut selv om vi har gått over i desember. Så fint at dere har mulighet til å kompostere hageavfall.

  Ønsker deg en fin førjulstid og en riktig god helg :)

  SvarSlett