onsdag 15. mai 2013

Poteter til groing og årets første såing...Jeg er skikkelig forsinka i år også, men våren er jo også forsinka. På Felleskjøpet fikk jeg tak i settepoteter. I år blir det bare tidligpoteter og samme sort som i fjor: Berber. Jeg fikk potetene til under halv pris siden de ikke var helt fine lenger. Nå skal jeg ha dem til groing i noen kasser. Jordet er ikke helt klart til å sette dem ennå.

Ellers har jeg sådd. Det blir sånne planter som ikke trenger lang forkultivering i år. Jeg har brukt opp noen eldgamle frø også. Lista over det som er sådd, står i sålista mi på den andre sida i bloggen. Kruspersille hadde jeg mange gamle frø av. Derfor sådde jeg både inne og ute.
Erteblomstfrø og mirakelblomst kan ligge litt i vann før frøene puttes i jorda:
I tillegg er det noen appelsinkjerner.
Pelargoniastiklingene står i kjøkkenvinduet:

2 kommentarer:

  1. Travel tid for oss hagefolk om dagen, men så herlig det er :) Med nytt drivhus såes det i vilden sky her, det har tatt litt av for meg. Flott å se at andre også oversår litt ;)
    Fin pinse til deg.

    SvarSlett
  2. Jeg har også satt poteter til groing, og det er også blitt forsinket. Men som du skriver så er våren også kraftig forsinket, så kanskje det går bra likevel :-)

    SvarSlett