onsdag 15. mai 2013

Syrinstiklinger og mer såing

Jeg trenger flere syriner til hekken min. Jeg har tatt flere skudd og satt i potte med jord. De står kaldt i vinterhagen med plastpose over hodet. Hekken skal ikke klippes. Det er litt dumt å klippe syrinhekk for ivrig, for poenget med syriner er blomstene, syns jeg.
Fuchsia-stiklingene er ferdig "vaska" for lus i vannbøtta. Nå har de fått jord på beina og plastpose på hodet de og. Også har jeg sådd blomsterertene, mirakelblomst og appelsin. I tillegg har jeg sådd "walking stick". Her kan du se bilde av den Thompson-morgan.com: Walking-stick
Litt spirer er godt på maten:
Jeg har ikke drivhus ennå, og vinterhagen er full... Den kunne helt sikkert vært utnytta bedre, og jeg kunne dyrka reddiker og salat der. Men nå ble det spirer i vinduskarmen.

4 kommentarer:

  1. Smart å lage flere stiklinger av syrin. De kan en jo ikke få for mange av :-)

    Så flink du er til å så!

    SvarSlett
  2. Hos deg er det mye på gang, spennende :) Lykke til med frø, stiklinger og poteter!!
    Er spent på hvordan det går med appelsinfrøene dine også. For et par år siden sådde jeg sitronfrø, som spirte og vokste og i dag er blitt ganske store planter.
    Våren har vært sen og kald her også, får håpe varmen kommer snart.

    SvarSlett
  3. Gøy m ed alt du er igang med, syriner roter seg utrolig lett. Jeg brukte noen kvister til plantepinner for erteblomster, og vips var det rot på de ;)

    SvarSlett
  4. Spennende med stiklingene - håper de roter seg :)
    God langhelg!

    SvarSlett