søndag 23. november 2014

Novemberblomstring

Brokkoli
I kveld kommer det noen blitzlysbilder av plantene ute. Det er mørketid og fort gjort å glemme å ta bilder mens det ennå er dagslys :-). Brokkolien min er litt seint ute. Det ble en blomst i stedet for middagsgrønnsak denne gangen.
Mer blomster fra hagen:
Ringblomst

Tobakksplante

Klokkeranke

Lupin

Chinatown

Chinatownrosa har så flotte knopper og jeg er så spent på om de rekker å springe ut. Det er jo ikke noe jeg kan vente meg. Rådyrene koser seg med blad og skudd på rosa, men heldigvis har de ikke tatt knoppene (ennå). 


6 kommentarer:

 1. Hei! Det er helt utrolig, vi er i slutten av november og det blomstrer hos deg. Ikke bare ringblomster. Flott å se. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 2. Ja, det er jo helt utrolig at noe kan blomstre så sent på året . Trodde nesten du hadde snø nå :)

  SvarSlett
 3. Fine blomster i mørket - og det er lidt utroligt, at vi nu blot er 1 måned fra jul og haven endnu ikke har lagt sig ned! Så smukke broccoliens blomster er - minder mig om grønkålens, som også er vældig fine...

  Mange havehilsner fra Katinka

  SvarSlett
 4. Prøvde meg med en kommentar i sted, men den forsvant for meg. Kommer det dobbelt nå så får du unnskylde...
  Tenk å ha så mye i blomst på denne tiden! Så heldig du er. Håper rådyrene sparer roseknoppene dine videre også. Kanskje du får en nyutsprunget rose til jul :)

  SvarSlett
 5. Det er jo ganske utrolig å kunne ha så mange blomster i november, kjempefint.

  Ha en strålende novemberdag.

  SvarSlett
 6. Artig å se blomstring på denne tiden! Og egentlig fint med blitzbilder, det blir så godt fokus på selve planten når det ikke er med så mye bakgrunn. et må da være litt uvanlig med så mange ulike blomster nå - selv hos deg? :)

  SvarSlett